torstai 23. helmikuuta 2012

So what we get drunk? So what we smoke weed? We're just having fun. We don't care who sees.

tänää olin jennan & ainon kaa ja oli muksaa! eipä myö oikee ihmeempiä tehty ku bostattii lokissa. siellä oli joku tarjoilija jonka solariumkäynti oli vissii menny vähä piloille...:D ja sit se pälyili meitä tosi ilkeesti koska piirrettii ketsupilla siihe lautaselle semmone superhieno naama!

Aattelin nyt kertoo vähä viikonlopusta. oltii taas vähä keilailemassa lauantaina kera iran, allun ja litun. Ira voitti ja mie hävisin kokonaa:( mun oli kuitenkii iha pakko voittaa joku, nii sit päätin pelata meiän vieressä keilaavaa mummooo vastaan ilma että sillä oli mitään tietoa asiasta, ja voitin sen!!

raija vs. neea!!

Sitten mentii sahmaranii hakemaa kaks pizzaa ja 2 kebabbii. Sieltä sunnistettiinkiin filmtownii ja vuokrattiin kaks leffaa. Se toine oli Hanna (vähä omituine mut ihaok) ja toine Hangover 2 (se oli iha hauska, varsinki ku katottii se 7 aamulla). Sieltä käveltii hovikulmalle, ostettiin jäätelöö, sipsii, karkkipussi, cokaa ja miulle ja allulle yhteiseks neljä es. Sitten allun isä tuli hakemaa meiät sieltä ja mentii kaikki niile yöks.

Sitte katottii tuo toine leffa, syötiin, ja puolen yön aikoihi mentii yöluistelulle, eikä sillo ees väsyttäny!Siellä sit tuli todettuu, et Allu ei osaa mennä kyykkyy luistimilla, eikä sen puolee kuivalla maallakkaa.... vaikka kuinka yritettii sille opettaa!


Ira ja Elise nolot meni nukkumaa jo joskus kolmen aikoihin, mutta minä ja allu lanitettii urheesti koko yö! toine pelas ipadilla vuohipeliä ja toine koneellaa skywiree..

Semmone oli meiän viikonloppu ja kohta tuuleeki jo uus, ja sit alkaa hiihtoloma!! huomenna olis vielä palautettava yks äikän kuvaileva esitelmä ja enkun koettaki olis tiedossa. Noh mutta ei se mitään koska 3 tuntia menee nopsaan noissa merkeissä:) -neea (tuli nyt vähäse tuota selostusta nii kaikkee ei kannata lukee:p)