maanantai 27. elokuuta 2012

Espoo Weekend Festival!! pe 17.8.

No nii eli saan ny viikon myöhässä aikaseks tän Weekend postauksen. Taino toisen osan siitä. Tosiaa järkkäreitähä sinne ei saanu ottaa mukaa ollenkaa nii kuvien laatu on vähä mitä on.. Eli aamulla lähettii siinä 8 aikoihi autolla ajelemaa kohti Helsinkii/Espoota. Yhen aikaa oltii perillä hotellilla ja heitettii nopeesti kamat sinne. Heti sen jälkee pitiki lähtee, koska bussi lähti jo 13.30. Meiän hotellilta sinne matkassa kesti vähä päälle puol tuntii, ja paikalla oltiinki jo siinä heti porttien aukeemisen jälkeen. Olin siellä siis Iran & Allun kanssa, mutta ne tuli Helsinkii junalla, ja sen takia oli paikan päällä vasta joskus 4 (?) aikoihin. Enne sitä hengasin siellä vaa mun iskän (y) kaa, ja jossai vaiheessa näin myös Inkaa yms:)
Kuvat pistin suhtkoht järjestyksee, ja välissä on vielä lissää selittelyjä, että varmasti kerkiitte kyllästymää:)

Anteeks sorruin blurrii naaman, olin nii jumisen näköne että huhhuh :D Mutta joo tämmösissä vaatteissa hengasin koko ekan päivän:)

Laukku - Nahkatavara (merkistä en oo varma)
Takki - H&M
Toppi - Lindex
Shortsit - Lindex
Kengät oli valkoset conssit, ja jossai vaiheessa iltaa mukaan tuli myös lei:)

Cheekkiä me ei edes oikeestaa jaksettu käydä kattomassa, mutta tää kamera oli mun isällä siellä.

Aluks myö vaa lähinnä pyörittii sielllä ympyrää ja 'tutustuttiin' paikkoihin. Tuossa alempana on  vähän yleisfiilistä sieltä, ja porukkaahan oli siellä ihan kiitettävästi. Tuollon alkuillasta ei edes ollu läheskään kaikki..Justimusfilmsiki siellä piipahti jossai välissä;)

Myö nolot viittailijat, koitettii suojautuu sateelta.. Ja siellä jaettii mailman söpöimpiä mini cokiksia!:)


Sitten siinä 5 jälkee lähettii venailee skrillexii, ja kun tällee jälkeepäi miettii, saatiin ihan tuska hyvät paikat! Tuossa alapuolella kuva mite paljo ihmisiä oli takana. Ja vaan 20 min. sen jälkeen ku oltii menty sinne. Kerkishä siinä vähä kyllästyy, ku piti oottaa siinä paikallaa tunti, mutta se oli todellaki sen arvosta!

 Siinä vaiheessa ku tuonne tuli tuo laskin asia, nii fiilikset nous hetkessä kattoon!
 ja sitte AAH SKRILLEX!<3Siis koko setti oli aivan mahtava!!!!!  Myö vaa kreisibailattii koko aja (paitsi aluks ku siihe ei vielä sillee osannu heittäytyy) ja olo oli nii vapautunu! Ei tarvinnu miettii yhtää mitää, sai vaa tanssii sydämmensä kyllydestä, ilman että tarvis koko aja miettii näkeekö joku. Se skrillexi soitti sen 1puol tuntia. Sen jälkeen mentii sit ostaa meille kaikille weekend kangaskassit ja leit (muistaakseni, saaatto olla kyllä joku muuki väli). Eipä siinä paljoo aikaa jääny ku piti jo guettaa mennä venailee, ja päästiin oikeestaan vielä paremmille paikoille ku skrillexissä! Ootettiin sitä kans se tunti suunnilleen ennen ku se saapu paikalle. Ja sitte ku se tuli, alko vasta kunnon bileet!!!


Jos mahollista nii David Guetta oli vielä 10x Skrillexii parempi!!!!! Oikeesti se meno oli ihan järetöntä! Kaikki vaa tanssi, ja huus, ja laulo, ja hyppi, ja äää. Porukka oli iha täysillä mukana, ja kun Guetta oli vielä sillee 'Omg, you people are crazy. This is gonna be so awesome!' Kaikki lähti siihe sillo vielä enemmä mukaa. Tuntu siltä et kaikki estot ois lähteny ja oisin oikeesti voinu tehä iha mitä vaa:D Tällä hetkelllä haluun vaan sinne takas, ja joka kerta ku kuulen tän  kappaleen, rupeen suunnillen itkemään.Tiiän että se ei oo ees Guetan kaappale, mutta se soitti sitä siellä. Ja nuo kaikki hell yeah kohat! aaah<3
Eli kokonaisuudessaan perjantai oli ihan mahti<3 Tai ainakin siihen asti kun sieltä piti lähtee pois.. Missattiin nimittäin bussi jolla oli tarkotus mennä takasi hotellille. Sen seurauksena meiän meno Luukista hotelliin kesti yhteensä sen 5 tuntia. Hauskaahan se ei todellakaan ollut kun koitettiin päästä minkä tahansa asian kyytiin mikä menisi jonnekkin päin. Mutta ei. Loppujen lopuksi kilometrien ympyräkävelyn jälkeen päädyttiin kuitenkin vaan shellin taksijonoon.  Kaikkein parasta siinä oli kuitenkin vottuilevat järjestysmiehet, jotka huuteli tyhjistä busseista 'kävellen olisitte jo perillä!' Nukkumiseen aikaa jäi se reippaat 4 tuntia, minkä voimin olikin hyvä lähtee seuraavana päivänä samaan kierrokseen. Kirjottelen lauantaista sit lisää tässä lähipäivinä. moikkamoi!:) -neea

p.s. rispektit iralle osasta kuvista:)

2 kommenttia:

  1. kivoja kuvia! :) ja tää sun blogis on kans aivan ihana <3! :))

    <3: Sofia

    VastaaPoista