maanantai 7. tammikuuta 2013

24. Luukku: Christmas presents

Siis mikä noita valkosii youtube palkkeja oikee vaivaa?! Välillä ne toimii ja välillä ei. No mut joo, tässä olis nyt vihdoin ja viimein tää viimenen joulukalenterin luukku. Mulla meni tässä ihan hirveen pitkää, ku en osannu päättää teenko videon vai kuvina & sen lisäks tuo luonnonvalon puuttuminen vaikeutti asiaa. Aina ku mulla olis ollu sopiva hetki kuvata, oli jo nii pimeetä ettei kuvista tullu mitää. Tänää kuitenki sain nää kuvat onnistuu jotenkuten, joten tässä ois:)
Ekanaki mä sain tälläsen Heroesin ekan tuotantokauden. En oo vielä yhtää kerinny tutustuu tuoho, mut vaikuttaa iha kivalle. Tää tuli kyllä tarpeesee, sillä mä oon jo kattonu kaikki mun edelliset tuotantoakaudet kaikista sarjoista:D
Sitten sain tämmösen lahjakortin just sinne Lydmilaa, mistä tässä  postauksessa mainihinki. Tää on semmone lahjakortti millä saa naaman syväpuhistuksen & kulmien muotoilun. Sain myös lahjakortin H&M, mutta en jaksanu kuvata:D
Sain myös sieltä samasta paikasta tän ihonhoitosarjan. Tossa on puhdistusgeeli, kuorintavoide ja sitten toi geelivoide, mistä mulla ei oo hajuukaa mikä se on. En oo kerinny vielä ottaa ensimmäistäkää näistä käyttöö. Näitten lisäks sain sieltä Lorealin telescopic mascaran, mikä ainaki tällee alkuu vaikuttaa hyvälle. Tekee oikeesti tosi pitkän näköset ripset.

Nää mä sain koska kuulema aina valitan ku meillä on vaa semmosia tyhmiä muovisia kapuloita:D No okei, on noilla oikeesti paljon miellyttävämpi ja mukvampi leipoo ku niilä muovisilla.
Ja sitten suklaata tietenki. Näitä oli 3 kappaletta, mut yks on jo masussa.

Tää on tämmönen haukkuva avaimenperä. Se rupee haukkumaa kun kolmesti taputtaa. Tää on periaatteessa ihan hyvä, ja tulis tosiaan tarpeesee (tänääki hukkasin mun puhelimen kouluu & ja etin sitä siellä melkei puol tuntii. Onneks sit Allu tuli pelastamaa miut ja löys sen:)), muttaku tuo tuppaa haukkumaa ihan ilman niitä taputuksiaki.

Sain myös 2 pakettii teetä. Toinen on jo käytössä, nii eipä nyt sattunu kuvaa. Se toinen oli Rooibos-teetä, ja mulla ei oo siitä mitää muuta ku hyvää sanottavaa! Ne kaikki maut on ihania ja hyvää niissä on kans se et osa niistä piristää, kun taas osa rauhottaa. Joka tilanteesee löytyy sopiva tee.
Sitten viimesenä tää mun isoin lahja. 2 objektiivia + kaukolaukasin. Kumpikaa näistä objektiiveista ei oo se täysin sama mitä toivoin, mutta ei se haittaa! Ainaki tuo sigman on ihan superi. Kaikki nääki kuvat on sillä otettu. Kunha oppii vähän paremmin käyttämä sitä nii oi että. Tuo tamroni ei oo oikee päässy vielä testii ku se on semmonen 55-200 mm. Pitäis lähtee jotai lintuja tuolla bongailee nii pääsis oikeuksiisa. Kaukolaukasinki vaikuttaa hyvälle, ja on sopivan simppeli jopa mulle. 

Tässä nää nyt olis:) Mitäs piditte? Näitten lisäks sain (feikin) jumpinin, angry birds kimblen (:D) ja unipuvun. Viimeviikonlopun mä vietin Tampereella, ja taas kerran sieltä tarttu kaikkee kivaa mukaa. Aattelin et voisin pitkästä aikaa väsätä jonkin näköstä ostospostausta, missä ois kaikkia viimeaikasia ostoksia. Nyt mun pitää kuitenki alkaa tekemää äikän kirjaesitelmää, sillä se pitäis saaha huomiseks valmiiks. Näkemisii!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti