keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

LEGOLAND!

Joo eli siis keskiviikko aamulla lähettiiki lentokoneella Helsinki-Vantaa lentökentältä Billundii. Tanska aikaan oltii perillä jo enne 11 ja sieltä lentokentältä mentii sit suoraa Legolandii. Oltiin siellä sit se 6 puol tuntii tuonne 18 asti, ja sen jälkeen lähettiin majoittautumaan hotellille. Tanska on siitä vähä huono maa, ku kaikki kaupat on keskimääräsesti auki 10-18, nii eipä niissä enää hirveesti kerinny käyä. Onneks sentään yks kauppakeskus nimeltään Bryggen, oli kuitenki auki jopa 19. Siellä sitten kerkis vielä parissa kaupassa käydä. Seuraavana aamuna legolandii lähettiinkin jo heti 10, ja bussi takasin hotellille tuli 18. Jälkimmäisenä iltana käytiin vielä yhessä ravintolassa, ja kävelemässä semmosella rantakadulla. Perjantaina sitte lento suomee lähti jo aamupäivällä, ja siinä oliki sit pari tuntii aikaa keritä laivaa:) Ja ainii, oltii siis tuolla reissussa yhen tuttavaperheen kanssa, mutta ne jäi pois siinä vaiheessa ku oltii menossa ruotsii.


Onpi voinu mennä tunti jos toinenki noitte kaikkie legoje rakentamisee. Mut laitan näitä kuvia sillee alueittain ja nää on Minilandista. Ja muuten, jos meette käymää tuolla joskus, koittakaa ettii tuolta minilandiasta  yks juttu, mitä ei oo rakennettu legoista;) Se on ollu nii pieni osa, ettei sitä pysty rakentamaan legoista

 Legoredo town

 Duploland


star wars
 piratland
 knights' kingdom

 polarland
 semmone venejuttu, missä oli kuuluisia juttuja ympärimaailmaa:D JA OLAVINLINNA OLIS OLLU SIELLÄ. Miettikää, meiän oman pikku savonlinnan olavinlinna oli valikoitunu tuonne! Ainut vaa että se on tällä hetkellä kiertämässä jossai näyttelyissä ympäri maailmaa, nii enpä nyt sitte nähny sitä:( Lego atlantis, se oli niiku sea-life. Oli iha älyttömä hauskaa, ku noihi akvaarioihi pääs periaatteessa 'sisälle'.
lego safari

 Ei jaksettu olla ihan koko aikaa siellä Legolandiassa toisena päivänä, nii käytiin sit nopeesti piipahtamassa Lalandiassa. Pääosin se on vesipuisto, mutta siellä on myös paljon kauppoja, kahviloita, minigolf rata, keilausta yms. + siellä on tuommone älyttömän hieno katto, mikä on ihanniiku oikee taivas!
 Jos ikinä meette Tanskan, Vejleen, nii käykääpä syömässä Jensen’s Bøfhusissa! Ruoka on ihan älyttömän hyvää, eikä hintakaa oo kovi paha:) + sieltä saa tuommoset ilmapallot;) Sen jälkeen kannattaa mennä jälkiruualle korttelin päässä olevaan karkkikauppaa, mikä tuossa alla olevassa  kuvassa näkyy taustala:d Siellä on isoin irtokarkki valikoima, mitä oon ikinä missää nähny, ja sieltä saa myös jäätelöö ja  jäähilejuomia.

 p.s. sori osa näistä kuvista on otettu ipadilla, nii laatu saatto vähä kusta

 -neea

2 kommenttia:

  1. itekki oon ollu legolandissa ja ihan älyttömän hauskaa oli. nyt tuli noi hauskat paikat ja laitteet mieleen kun näytit kuvia (:: kiitos hyvästä postauksesta!

    VastaaPoista
  2. voi kiitos!:) mieku aattelin et nää oli nii tylsiä postauksia ettei kukaa näitä jaksa lukee:D

    VastaaPoista