maanantai 4. kesäkuuta 2012

tyhmää, tylsää ja kylmää.Koko tän ja eilisen päivän oon ollu nii ärsyyntyny ja vittuuntunu joka asiasta ettei mitää rajaa. Sää on iha paska, ei tunnu yhtää kesältä, kala kuoli, meiän molemmat hevoset myytii, tulin kipeeks, mikä on tosi huono juttu koska huomenna pitäis lähtee Tanskaa.. En oo tainnukkaa siitä täällä blogin puolella mainita, mut siis lähen huomenna eka Helsinkii, käyää heurekassa, keskiviikkona Tanskaa/Legolandiaa, tullaa sieltä perjantaina pikasee käymää suomessa ja lähetää sieltä heti Tukholmaa:D Takasi Savonlinnassa oon viissii ens maanantaina, enkä usko et tänä aikana pääsen hirveeti postaamaa, ellen sit nopeesti ipadilla jotai:p Mut ehkäpä tuo Allu sit kirjottelis jotai sillä aikaa:)
Tänää mie siivosin miu vaatekaapi, ku ne yhet laitto sen semmosee kuntoo että huhhuh. Mut iha hyvä juttu vaa ku se on nyt suhtkoht siisti ja löysin sieltä vanhoja vaatteita joitte olemassaoloo en ees muistanu:) mutta meen nyt syömää moimoi! -neeea


Sindi vietii hoitoo jo tänää ja se on siellä melkei viikon:/ Tuli jo nyt sitä hirmune ikävä, varsinki ku se kenneli tai se missä se on, on iha hirvee ja ei niistä koirista pidetä siellä huolta ja se omistaja o iha kauhee akka. Sindiki vikis jo siellä pihassa tosi paljo ku se muisti mite hirveetä siellä on:( Laitan vielä pari vanhaa kuvaa meiä entisistä heposista.

-09

Miss Kathy & La Femme Nikita-09

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti