keskiviikko 26. syyskuuta 2012

h&m tilaus

Joo no siis tässähän on varmaan hienoin kollaasi minkä ikinä ootte nähny... Mutta niin, tilasin h&m:ltä joku aika sitte, ja paketti saapu viimeviikolla. -neea
1. & 2. Tilasin tän toppaliivin kahessa erivärissä, kun en osannu päättää kumman otan:D Eli siis alunperinkin toinen noista oli tarkotus palauttaa. Valitsin tummanharmaan, kun tuo beige ei ollutkaan luonnosssa yhtään kivan värinen.
3. & 4. Tilasin myös kahdet farkut, koska älysin että tällähetkellä omistan oikeesti vaan parit:D Molemmat on matalavyötäröisiä. Toiset kuitenkin otin liian pienenä, koska kuvittelin mahtuvani niihin, niin ne pitää vaihtaa:s
5. Tuo neule on ihan superkiva! Oon pitemmän aikaa ettiny just tuommosta pitkähihasta & semilämmintä neuletta, ja tuon on ihan täydelline! Kaiken lisäks se on tosi kivan värine:)
6. Tästä mä en oo vielä ihan varma, voi olla että palautan sen. Tuossa ei oo ollenkaan nappeja, nii en tiiä osaanko käyttää sitä ollenkaan.
7. Niinkun kuvassa lukee, tuo takki saapuu vasta myöhemmin. Päätin vihdoinkin, että tänä vuonna en palele! Viime vuonna kun menin kylmimmätkin pakkaset nahkatakilla ja toppaliivillä. Mä vaan en tykkää yhtää takeista. Toivotaa et tuo olis sit kiva.
p.s. haluisitteko et teen enemmänkin tälläsia postauksia?:) Esim. sillon kun tilaan forever 21? Kertokaa ihan vapaasti mielipiteenne!

1 kommentti: