tiistai 11. joulukuuta 2012

10. Luukku: Lempparijoulumusat

Tänään joulukalenterista paljastuu mun lempijoululaulut. Mulle iski vissiin joku muistikatkos tai jotai, mut en oikeesti muista näitä nyt juuri ollenkaan!:D Mun mielestä kaikki hyvät joululaulut on semmosia meneviä, eikä sellasii 'jooouluyöö, juuhlayöö, pääättynyt kaik on työ' Tommoset laulut vaa jotenki latistaa fiiliksen, eikä mun mielestä niitä oo yhtään kiva kuunnella joulusin.

Tästä kappaleesta mä opin tykkäämään itseasiassa vasta tänävuonna. Oon mä kuullu tän paljon aikasemminki, mut vasta nyt se jotenki iski. 
Tää vaan on mun mielestä tosi hyvä kappale, etenki näi joulun alla.
Tästä laulusta oon tykääny jo ihan pienestä asti. Joskus muutama vuos sitten esitettiin tää koulun joulujuhlassa, ja olin sillon ihan kikseissä:D
Tästäkin mä tykkäsin pienenä jo ihan hirveesti. Tää on meillä yhellä joululevyllä ja kuuntelin tätä joskus koko ajan. Tää oli mun mielestä vaa nii hauska laulu:D Enää en kuuntele tätä hirveemmin, mutta tää on silti säilyny yhtenä mun lemppareista:)

p.s. Valitettavasti Erika (korumaa arvonnan voittaja) ei ole vieläkään vastannut mulle mitään, niin arvon tänään uuden voittajan. Yritän tehä sen mahollisimman pikapuolin, ja kaikki jotka on käynyt osallistumassa kisaan, käykää viimestään huomenna tsekkaamassa sähköposti!:) 

// Tämän uusinta-arvonnan voitti Venla, ja olen ottanut häneen yhteyttä.

4 kommenttia:

  1. ihana banneri!
    ja hyviä biisejä ;)

    http://iddusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ihanan jouluinen ulkoasu, hieno banneri ja tosi kivoja biisejä (:

    VastaaPoista