maanantai 24. joulukuuta 2012

21. Luukku: Linkkaa blogis TOP 5!

Mulla meni ihan jonku verra aikaa ku kävin noita läpi, ja törmäsin moneen mua miellyttävään blogiin. Joihinkin liityin lukijaksikin. Nyt kuitenki aattelin esitellä teille 5 mun lempparia. Oli iha hirmu vaikee valita ku siellä oli useempiki minkä oisin halunnu valita. (kuvia klikkaamalla pääset blogii)
Tää on 15-vuotiaan Martinan blogi, ja mä tykkään tästä ihan hirveesti. En tiiä miks, mut tää vaa jotenki iskee.  Kuvat on kivoja & tykkään kirjotustyylistä.


Tässä blogissa ei oo ollenkaa bannerii, nii en voinu tähän sitä ottaa. Tää blogi erottuu massasta edukseen ulkonäöllisesti ja sisällöllisesti. Kuvat ei aina välttämättä oo parhaimmanlaatusii, mut ei se haittaa. Tän blogin kirjottaja on 15-vuotias Suvi.


Tästä blogista en saanu kopioitua tuota bannerii, ku siinä on se 'no right click' koodi. No mut joo tätä blogii kirjottaa 13-vuotias Ronja. Blogin ulkoasu on ihana, ja se kiinnittää heti huomion. Ihan jo pelkästään sen takii tuota blogii rupee lukemaan enemmänki. Kuvat on kans hyvälaatusii & mielenkiintosii.
Tätä blogia lukiessa tulee aina vaa nii hyvälle tuulelle! Jenna on mukavan pirtee & kuvat on kivoja. Silti olis kiva edes joskus nähä kuva Jennasta itestään:)


Miks mä valihin vaa tämmösii bannerittomii blogeja? Tässä blogissa siitä tulee iso miinus, sillä siinä ei edes lue nimeä. Sen lisäksi missään ei lue minkäännäkösiä tietoja kirjottajasta. Olettaisin kuitenki nimen olevan Sonja  osotteen perusteella:D Siitä huolimatta tässä blogissa on sitä jotain. Tähä blogii saattaa uppoutuu pitemmäkski aikaa lukemaa ihan huomaamattaa.

4 kommenttia:

  1. vähä kiva :--) On mustakin niitä kuvia tulossa, kunhan vaan sen kaukolaukasimen saan postista :-D

    VastaaPoista
  2. Huomasin nyt vasta postauksesi ja kiitos todella paljon ! :3 ps. banneri asiakin on hoidettu haluatko vilkaista ? (:

    http://sonjasonjasonjasonja.blogspot.fi/

    VastaaPoista